De afgelopen vijftien jaar heb ik absurd veel horecabedrijven van binnen gezien. Bij het ene bedrijf werkte ik één dag, bij het andere bedrijf één zomer of meerdere jaren.
In die vijftien jaar heb ik veel dingen geleerd die onmisbaar zijn voor iedereen die in de horeca werkt.
Zo heb ik ontdekt hoe je vrij gemakkelijk meer omzet kunt draaien met een paar simpele technieken. Bij een experiment dat ik deed haalde ik op één avond ruim 500 euro extra omzet binnen.
Verder heb ik een overvaltraining gehad van één van de beste agressietrainers van Nederland. Ik deel deze kennis graag met jullie. Het zijn een paar eenvoudige uitgangspunten, maar ze kunnen een enorm verschil maken als er sprake is van een overval.
Ook heb ik ontdekt hoe je gasten echt aan je kunt binden zodat ze verslaafd raken aan jouw horecagelegenheid. Ze worden als het ware verliefd op jouw werkplek.
Het mooie is dat je meteen kunt beginnen met het toepassen van al deze technieken.
Kortom: wat ga je leren?
- 5 Simpele Technieken Om Meer Te Verkopen
- Hoe Overleef Je Een Overval?
- Hoe Maak Je Gasten Verliefd Op Je En Krijg Je Bergen Met Fooi? (In dit onderdeel zeg ik dingen die eigenlijk ECHT niet kunnen…)
Deze training is tijdelijk beschikbaar. Volg hem dus snel voordat hij voorgoed verdwijnt.
VOLG DE TRAINING